Uporabljajte kamp kozarce, ki se ne razbijejo

V naši trgovini lahko zasledite tudi uporabne kamp kozarce, ki se ne razbijejo. Kozarci so narejeni iz polikarbonata, ki je izjemno trajen material in ima lastnost, da ne poči ali se razbije ob trku z trdno površino. Velikokrat se namreč zgodi, da kozarce pozabimo zunaj na mizi pod paviljonom in nam jih močan veter čez noč razbije. Še posebej to velja za vse tiste, ki kampirate ob morju, kjer je učinek vetra še toliko večji.

Na voljo so različne oblike kozarcev za vino, sok, pivo, žganje, šampanjec itd. Tukaj je predstavljenih nekaj prednosti teh kozarcev:

Se ne razbijejo
Sigurno najboljša lastnost teh kozarcev je njihova odpornost na udarce. Kozarci iz polikarbonata se ne bodo razbili ali počili. Niso pa odporni na praske!

Imitacija stekla
Tudi plastični kozarci se ne razbijejo, ampak so veliko slabša izbira kot zgoraj omenjeni kozarci. Kamp kozarci so izredno podobni navadnim steklenim kozarcem in so direktna imitacija. Na daleč se razlika sploh ne opazi.

Primerni tudi za najmlajše
Omenjeni kozarci iz polikarbonata so izredno lahki, tako da so primerni tudi za naše najmlajše. Poleg vsega pa se ne razbijejo, tako da je možnost poškodbe otrok izredno majhna.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *