Shranjevanje opreme za kampiranje

Preden se popolnoma prepustite delovnemu elanu in pozabite, da niste več na dopustu je potrebno pregledati našo opremo za kampiranje in če je poškodovana jo tudi ustrezno popraviti in pospraviti. V tem članku smo za vas pripravili nekaj pomembnih nasvetov, ki jih je pametno upoštevati preden pospravimo naš šotor in vso opremo.

  • Shranite ga na suho – shranjevanje šotora je zelo pomembno saj lahko z napačno potezo uničite šotor oziroma ga poškodujete. Zato poskrbite, da bo vaš šotor shranjen v suhem prostoru.
  • Izognite se zmrzali – poskrbite, da vaša kamping oprema ne bo izpostavljena takšnemu mrazu, da bo zmrznila, saj lahko resno poškodujete šotor oziroma ostalo opremo. Nekateri materiali lahko na nizkih temperaturah popokajo čeprav so suhi.
  • Odstranite neprijetne vonjave – mnogi šotori po končani kamping sezoni oddajajo vonje po hrani ali ostalih stvareh, ki jih materiali vpijajo. Zato poskrbite, da boste dobro prezračili ter oprali vaš šotor ali predprostor.

Kaj sedaj?
Najboljše je da pričnete planirati vašo destinacijo za kampiranje prihodnje leto. Odpravite se tudi po nakupih in zamenjajte poškodovano in uničeno oprema za kampiranje.

Če želite vaš šotor profesionalno shraniti in ga popraviti za zelo ugodno ceno potem se lahko za takšno storitev odločite pri podjetju Camp-ing.si, ki vam ponuja paket shranjevanja šotora za zelo ugodnih 70€.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *