Hladna in osvežilna pijača na kampiranju, plaži. Kako?

Si ne želite tople pijače ob poležavanju na plaži? Bi radi imeli hladno osvežilno pijačo ob poležavanju na plaži? Hladilni nahrbtniki, hladilne torbe in ostali hladilni dodatki poskrbijo, da bo vaša pijača ter prigrizki vedno dovolj hladna, toda kakšno torbo ali nahrbtnik izbrati? Na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu hladilne torbe ali hladilnega nahrbtnika vam bomo opisali v tem prispevku. Preden pričnemo z nasveti pa si oglejte ponudbo hladilnih nahrbtnikov in torb v spletni trgovini Camp-ing.si!

Razmislite, kaj potrebujete!
Boste torbo, nahrbtnik uporabljali v šotoru ali na plaži? Pred nakupom je potrebno premisliti, kje bi radi imeli hladno pijačo, oziroma za kak namen bomo uporabljali hladilno torbo ali nahrbtnik. Če boste hladilno torbo uporabljali v šotoru ali morda predprostoru, potem vam priporočamo nakup trde in velike hladilne torbe ali celo majhnega hladilnika za kampiranje. V primeru uporabe na plaži pa vam bo zadostovala že majhna hladilna torba ali hladilni nahrbtnik.

Preverite okoliščine!
Celoten hladilnik na plaži? Verjetno bi vam tudi na plaži ugajal hladilnik za kampiranje, še posebno če vas je v družini veliko in so vam hladilne torbe premajhne. Toda bodite pozorni na okoliščine, namreč hladilnik za kampiranje potrebuje za svoje delovanje 220V ali 12V električno napetost. V tem primeru je seveda veliko boljše nakupiti dve veliki hladilni torbi, ki se ohlajajo s t.i. “pingvini” – hladilnimi vložki.

Prostor, ki vam je na voljo!
Imate malo prostora v šotoru? Vam velika trda hladilna torba povzroča težave pri prenašanju na plažo? Pred nakupom premislite, koliko prostora boste imeli v šotoru za hladilno torbo ter ali vas bo prenašanje hladilne torbe na plažo utrudilo? V tem primeru vam priporočamo nakup mehkih hladilnih torb, ki se lažje zložijo ter so primernejše za prenašanje oziroma shranjevanje.

Poleg teh nasvetov bodite pozorni tudi na kapaciteto hladilnih torb, da bo dovolj prostora za vso vašo pijačo in prigrizke.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *