Top 3 kampi v Istri – Naš izbor

Kamp Zelena Laguna PorečMnogo slovencev odhaja na dopust na sosednjo Hrvaško in največja zastopanost slovencev je prav na istrskem – nam najbližjem območju. Zato smo se odločili, da bomo bolje predstavili tri kampe, ki so primerni za vse tiste, ki kampirajo s prikolicami in tudi tiste s šotori. Pa poglejmo naš izbor kampov v Istri:

 

  • Kamp PINETA (Savudrija)
    Nam najbližji kamp se nahaja v Savudriji, lociran je 9 km severno od Umaga, ki je nekoliko večje mesto in kjer je na voljo tudi več kampov. Kamp PINETA obkroža borov gozdiček in velja za miren kamp tako podnevi kot tudi ponoči. Pred slabim desetletjem je bil kompletno prenovljen in sedaj obsega 460 parcel in sodobne sanitarije, ki so ključ do uspeha vsakega kampa. V kampu je na voljo tudi več možnosti za brezplačno rekreacijo, kot sta odbojka na mivki ter ulična košarka, za doplačilo pa je na voljo še mnogo drugih aktivnosti. Hišni ljubljenčki so v kampu dovoljeni le na nekaterih parcelah, opremljeni so s sodobnimi sanitarijami, supermarketom, omogočeno pa je tudi brskanje po spletu. Definitivno priporočamo glede na bližino, urejenost in cene.
  • Kamp SIRENA (Novigrad)
    Nekoliko južneje pa leži kamp SIRENA, ki se nahaja le 10 minut peš hoda od centra Novigrada. Po številu parcel je večji od kampa PINETA, prav tako pa domuje pod borovim gozdičkov, ki nudi prijeten hlad v visokih poletnih temperaturah. Kamp je urejen, čist in po novem omogoča namestitev tudi v premium mobilnih hišicah, ki so med obiskovalci čedalje bolj priljubljene.
  • Kamp Zelena Laguna (Poreč)
    5km južno od Poreča leži kamp Zelena Laguna, ki slovi po zelo urejeni plaži in neposredni bližini športnih centrov, gostinskih objektov, diskoteke in shopping cone. Vsem uporabnikom kampa je na voljo tudi bazen s sladko vodo ter turistični vlakec, ki dnevno vozi v center Poreča, kjer se zabava in doživetje prične. Brezžičen dostop do interneta, animacija za otroke in odrasle pa sta le dve dodatni zadevi, ki odločitev o obisku kampa še olajšata. Priporočamo!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *