Strgan šotor in polomljene fiberglass palice?

Strgan šotor in polomljene fiberglass palice so lahko nočna mora v pričetku sezone, saj vsakdo pomisli na nakup novega šotora, pa čeprav mu je sedanji zelo všeč in se je nanj dobro navadil. Odločitev ali boste šotor odnesli na servis šotorov je odvisna od same poškodbe platna ali zadrg ter od vrednosti vašega šotora. Ali se platno šotora izsplača popravljati je najboljše vprašati kar direktno na servisu saj vam bodo najboljše svetovali s svojimi izkušnjami. Toda, kaj pa polomljene fiberglass palice točno za moj šotor? Popravilo ali nadomestilo samih fiberglass palic bo težje, saj je rezervne dele za šotor izjemno težko dobiti, še posebej če je vaš šotor že star nekaj let. Če je polomljenih le nekaj palic ali morda samo ena potem vam priporočamo obisk Camp-ing Orehek trgovine ali njihove spletne trgovine Camp-ing.si, kjer imajo set fiberglass palic za popravilo šotora.

Set fiberglass palic za popravilo šotora sestoji iz štirih palic enakega premera in dolžin, elastične vrvice ter dveh koničastih zaključkov palic. Nakupite lahko fiberglass palice sledečih premerov in dimenzij:

  • Ø 7,9 mm – 4 x 65 cm
  • Ø 8,5 mm – 4 x 65 cm
  • Ø 9,5 mm – 4 x 75 cm
  • Ø 11 mm – 4 x 75 cm
  • Ø 12,7 mm – 4 x 75 cm

Zanimivo in uporabno, kaj ne da? Sicer boste morali palice sami prilagoditi na vašo dolžino ali vašo staro palico. Seveda pa vam bodo v Camp-ing Orehek tudi svetovali glede same montaže.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *