Tepihi in preproge za v predprostore :)

Pozdravljeni vsi ljubitelji kampiranja in dolgih dopustov pod svojimi baldahini oziroma predprostori. Sezona se počasi pričenja, mnogi izmed vas že imate postavljene prikolice in predprostore na svojih parcelah v kampih in nestrpno čakate, da si privoščite zaslužen počitek. Naj vas samo opozorim, da preden se odpravite na svoj dopust preverite, če imate vse potrebno, da bo življenje na parceli v kampu karseda udobno. Danes vas bom spomnil na tepihe in preproge, ki so namenjeni za predprostore in mnogi izmed vas velikokrat pozabite kakšen tepih potrebujete.

Tepihi namenjeni za predprostore, ki jih lahko kupite tudi v spletni trgovini Camp-ing.si, so izdelave priznane evropske znamke Brunner. V trgovini Camp-ing Orehek imajo na voljo dva različna tipa tepihov in tudi nekaj različnih barv. Kvalitetnejši in tudi bolj primeren za zunanjo uporabo je tepih KINETIC, ki mu po domače pravimo tudi pletenjača je na voljo v sivi in modri barvi ter v različnih dimenzijah. Cene takšnega tepiha se gibljejo od 57,00€ pa vse do 120,00€,  odvisno je predvsem od dolžine ter širine tepiha.

Drug tip tepiha oziroma preproge za v predprostore je imenovan YUROP. Yurop je za razliko od Kinetica cenejši in hkrati tudi popolnoma drugačne izdelave in strukture. Tepih Yurop ali po domače tudi gumiran tepih je izdelan iz 100% PVC (Polyvinylchlorida) in je primeren za v notranjost vašega predprostora. Cene tepiha Yurop se gibljejo od 55,90€ pa vse do 109,90€, spet je vse odvisno od dolžine in širine željenega tepiha.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *