Šotori v akciji?

Ste vedeli, da je najboljši čas za nakup šotora prav sedaj, saj camping podjetja nudijo dodatne popuste pred sezono in se vam veliko bolj posvetijo ter svetujejo? Nakup šotora zna biti naporen, težko je ugotoviti na kaj moramo biti pozorni pri samem nakupu ter kakšen šotor potrebujemo glede na naše potrebe.

V podjetju Camp-ing Orehek nudijo v tem predsezonskem času prav poseben 20% popust na tri modele šotorov znamke Brunner. Brunner je evropsko priznana blagovna znamka, ki jo odlikuje kakovost in moderen izgled. V svoji ugodni ponudbi šotorov v akciji so vam na voljo:

Veliki družinski šotor CLIMA, ki je primeren za pet oseb in vam nudi učinkovito prezračevanje, prostoren bivalni prostor in deljivo spalno kabino. V tej predsezonski akciji prihranite kar 79,60€!

Prostoren družinski šotor METEOR PT, je primeren za štiri osebe. Ločene spalne kabine, odlično prezračevanje in moderen izgled. V tej predsezonski akciji prihranite kar 56,00€!

Šotor PHARAON PT je primeren za manjše tričlanske družine. Sprednja vrata se lahko uporabijo kot senčnik, kar je izjemno uporabno v vročih poletnih dneh. V tej predsezonski akciji prihranite kar 48,00€!

Akcijske šotore si lahko bolj obsežno pogledate na naši spletni strani!

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *