Zakaj popraviti predprostor že jeseni oziroma med zimo?

Jesenske in zimske vremenske razmere niso ravno primerne za razmišljanje o kampiranju. Dnevi so kratki, mrzli, redki sončni žarki pa tudi ne prinašajo zadostne toplote. Vendar ne pozabite, ravno to je čas, ko je potrebno poskrbeti za popravilo predprostora in ostale kamp opreme. Se sprašujete zakaj?

 • Pozabili boste
  Ko pospravljate kamp prikolico in predprostor, boste zagotovo odkrili kaj, kar potrebuje popravilo. Največkrat so to slabi šivi, ki so popustili zaradi močnih vplivov sonca in morja ali zadrge, ki jih med sezono kampiranja niste pretirano uporabljali. Če si potrebnih popravil ne boste zabeležili ali baldahina, v kratkem odnesli na popravilo, se vam kar hitro lahko zgodi, da boste pozabili in spomladi nejevoljno postavili predprostor, ki je sicer potreben popravila.

 • Ugodnejše cene in plačilni pogoji
  Podjetja, ki opravljajo servise in popravila predprostorov, šotorov in ostale opreme, nudijo v jesenskem in zimskem času razne popuste ter ugodnejše plačilne pogoje, kot so plačilo na obroke. Tako lahko prihranite denar in skrbi.

 • Več časa za dodelave
  Si želite kaj dodelati po meri? Morda vrata predprostora prestaviti iz leve na desno stran? Med zimo je več časa za razmislek glede novih dodelav, prav tako imajo servisi več časa in se lahko vašemu predprostoru še bolj posvetijo.

 • Skladiščenje
  Očiščen in popravljen predprostor je najbolj idealen za pravilno skladiščenje.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *