Nakup šotora

Ko se odpravite na kampiranje je vaš šotor najpomembnejši del opreme. Brez šotora, ste nič! Potrebujete pravi šotor, ki vas bo grel in tudi hladil v poletnih časih. Obstaja veliko vrst šotorov na trgu in težko se je odločiti kaj kupiti, ampak tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali na vaši kamperski poti.

Obstaja veliko različnih šotorov na trgu, tako da je včasih težko vedeti, kje iskati. Kot vsa vaša kamping oprema mora tudi šotor ustrezati namenu, za kaj ga boste uporabljali. Potrebno je upoštevati težo, dimenzije ter kako je šotor shranjen. Če boste kampirali z družino, boste morda želeli kaj z ločeno spalnico, da si boste zagotovili privatnost. Vse te podrobnosti lahko najdete v trgovini, kjer prodajajo šotore in kamping opremo.

Pri šotorih, ki so označeni za “ena osebo”, “dve osebi”, itp… je potrebna še dodatna mera pozornosti. Potrebno je vedno preveriti dejanske dimenzije šotora saj se lahko zelo razlikujejo med proizvajalci. Moral bi tudi pozoren na to, koliko prostora je na področju življenjskih in kakšne višine šotoru je (tj., ali lahko vstanejo). Spodaj je povzetek različnih vrst šotorov lahko izberete.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *