Se že pripravljate na kampiranje?

Ker imamo vsi radi lepo naravo, jo skušajmo ohraniti kar najbolj čisto in urejeno. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj kratkih nasvetov, ki bi jih bilo dobro upoštevati med kampiranjem.

  1. Kampirajte blizu doma. To je dobro predvsem za tiste, ki ste še bolj novi v kampiranju, saj v primeru, da ste kaj pozabili doma, vas zebe ali premoči lahko enostavno spakirate in ste hitro lahko doma. To je dobro tudi zato, ker lahko na ta način kampirate večkrat, na lepše lahko pobegnete kar v petek po službi in preživite čudovit vikend oddih.

  2. Pripravite si hrano pred odhodom. Veliko ljudi, ki se povsem zdravo prehranjujejo, se med kampiranjem prelevi v odvisnike od hitre in nezdrave hrane. Procesirana hrana ni zdrava in v kolikor ste navajeni drugačne bolj zdrave hrane, lahko negativno vpliva na vaše počutje med kampiranjem. Hrano lahko enostavno pripravite sami, pred odhodom in jo zamrznete do uporabe.

  3. Pustite vašo kamp parcelo in okolje čisto. Pomislite, kako bi se vi počutili, če bi prišli na počitnice za nekom, ki je na parceli pustil pravi nered in bi morali, še preden vse pripravite, za njim pobirati smeti in odpadke. Poskrbite, da ne boste vi tisti, ki povzroča nesnago. Naj bo kampiranje za vse prijetna izkušnja.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *