Omara za kuhanje JumBox CTW NG

Uporabljate omaro za kuhanje? Je vaša omara že dotrajana in potrebna zamenjave? Predstavljamo vam brunnerjevo omaro za kuhanje Jum Box CTW NG, ki bo gotovo pritegnila vašo pozornost, saj je modernega izgleda in jo ima veliko mero funkcionalnosti. Torej, kakšne prednosti ima omarica za kuhanje Jum Box CTW NG?

Vgrajeno pomivalno korito
Ste navajeni posodo po kuhanju odložiti v pomivalno korito polno vode? Velika večina nas ima takšno navado. Največja prednost te omarice je prav vgrajeno pomivalno korito/vedro, ki je odlično za namakanje posode, takoj po kuhanju.

Predal za plinsko jeklenko ali koš
Kuhate na plinsko jeklenko? Vam vaša kuhalna omara ne omogoča praktičnega predala za jeklenko? Rešitev je nakup omare za kuhanje JumBox CTW NG, saj ima predal, ki je narejen posebej za plinsko jeklenko. Mnoge omarice imajo ravno to slabost, da ne omogočajo dovolj velikega predela za jeklenko ali kaj drugega. Če plinske jeklenke ne uporabljate, lahko ta predal uporabite tudi kot prostor za samostoječi koš.

Nastavljive noge
Verjetno se je tudi vam zgodilo, da je na vaši parceli nekaj neravnega terena in imate težave pri postavljanju vaše omarice za kuhanje. Z nakupom Jum Box CTW NG teh težav ni več, saj ima nastavljive noge po višini in nam tako omogoča, da omarico stabiliziramo tudi na neravnih tleh.

Stranski žepi
Vsi imamo ogromno pripomočkov pri kuhanju kot so kuhalnice, zajemalka in druge stvari, ki jih je vedno težko pospraviti saj zavzamejo v klasični omarici kar nekaj prostora. Omarica Jum Box CTW NG ima na straneh izdelane praktične žepke, ki so kot nalašč za shranjevanje takšnih pripomočkov. Praktično, kaj ne da?

Priložena zaščita proti vetru, praktična košarica in posoda za pribor
Omarici je priložena tudi zaščita proti vetru ter praktična košarica, ki se namesti na to zaščito in jo lahko uporabljate za odlaganje/shranjevanje začimb. Poleg teh praktičnih zadev pa zraven dobite tudi klasično posodico za pribor.

Hitra montaža
Se nenehno selite s svojo prikolico ali šotorom? Potem je ta omarica kot nalašč za vsa, saj jo odlikuje sistem, ki omogoča izjemno hitro montažo v minuti ali dveh.

Omarico lahko kupite v trgovini Camp-ing Orehek – www.camp-ing.si!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *