Naš izbor: 4 kampi v evropskih mestih, ki vas bodo navdušili z okolico

V tokratnem izboru kampov, ki jih predstavljamo, smo se odločili za predstavitev kampov v evropskih mestih, ki jih odlikujejo ugodna cena, dobri pogoji in bližina mestnih znamenitosti in cestnega prometa. Urbano kampiranje je zanimivo, zabavno in tudi ugodno, zato si le preberite naše predstavitve.

 

Camping Michelangelo, Firence, Italija

Samo malo stran od zgodovinskega mestnega obzidja se razprostira olivni nasad, ki služi kot senca kampu s pogledom preko streh na hribe izven Firenc. Kamp se nahaja poleg trga Michelangelo, nasproti reke Arno, le okoli 15 minut sprehoda do slavnega mosta Ponte Vecchio ob katerem se še sedaj tradicionalno nahajajo kavarne in majhni butiki.

Cene kampa so glede na bližino vseh teh znamenitosti ugodne in sicer, za prostor za kampiranje za dve osebi že od cca. 31,00€/dan.

 

Camping Bagatelle, Avignon, Francija

Kamp leži na čudoviti lokaciji, le pet minut hoje preko mostu v staro mestno jedro. Obiščite slavni most Pont St-Bénézet, ki se nahaja nekje na pol poti po reki Rhone, nato pa se sprostite v enem od številnih odličnih barov in kavarn. Bagatelle je tradicionalni francoski kamp z odličnim vzdušjem, urejenimi objekti, vključno s trgovino in barom ter veliko sence.
Cena kampa je izredno ugodna. Prostor za kampiranje za dve osebi lahko dobite že za cca. 15,30€ na dan. Ugodno, kajne?

 

Camp Indigo, Bois du Boulogne, Pariz

Kamp Indigo je nastanjen na fantastični lokaciji, od koder je enostaven ogled mesta brez dolgega, napornega potovanja po obeh koncih. Parcele lahko izbirate, kakor tudi najem šotora, kamp prikolice. Kamp omogoča brezplačen Wi-Fi in električno energijo.

Cena za prostor za kampiranje za dve osebi v bližini tega idiličnega francoskega mesta je ugodna in sicer že od 18,40€!

 

Elbe Camping, Hamburg

Odličen kamp na plaži, zahodno od Hamburga le 15 km stran od centra mesta, vendar je vseeno pa je dostopen z S-Bahn ali avtobustom. Še bolj kot dostop javnega prevoza pa navdušujejo kilometerske kolesarske poti ob severnem bregu reke Elbe. Možne so tudi aktivnosti za otroke v bližnjem divjem parku, kjer lahko hranijo jelene, divje prašiče in ovce.

Strošek za uživanje v zahodnem Hamburgu na plaži je na voljo že od 18,90€ in vključuje prostor za kampiranje za dve osebi.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *