Recenzija izdelka: Sušilec za lase MONSUN 12V

Monsun 12V Sušilec za laseLansko sezono smo se z družino odpravili na bolj naravno kampiranje v kamp, kjer nismo imeli dostop do elektrike ali sodobnejših sanitarij. Kampiranje je bilo izredno zabavno, poučno in otroci so resnično uživali v različnih vodnih igrah, ki smo se jih sproti izmišljali. Glede na to, da smo bili brez elektrike, smo bili zelo veseli, da smo imeli s seboj sušilec za lase, ki je deloval na 12V, hkrati pa je zasedel minimalno prostora.

Sušilec za lase MONSUN 12V ima kompaktno zasnovo z zložljivim ročajem. Deluje z 12V “cigaretnim vtičem”, z močjo 168W. Aparat je idealen za sušenje las prav tako pa ga lahko uporabljamo tudi za odmrzovanje oken pri avtomobilu ali kamp prikolici. Izberete lahko toplo ali hladno funkcijo in s tem poskrbite za različna opravila.

Aparat je potrebno priključiti na 12-Volt DC sistem (tak sistem je v vsakem avtomobilu ali drugem vozilu), na 6V in 24V baterije se ga ne sme!

 

Sušilec nam je bil v veliko pomoč, saj so bile noči že hladne in mokri lasje bi sigurno povzročili kakšen prehlad ali druge nevšečnosti, ki si jih na dopustu, še posebej na kampiranju definitivno ne bi želeli. Pa še zelo ugoden je!

Sušilec za lase na 12V

Sušilec za lase MONSUN 12V dobite v trgovini Camp-ing Orehek v Domžalah, lahko pa ga naročite tudi v njihovi spletni trgovini: http://www.camp-ing.si/products/Su%C5%A1ilnik-za-lase-Monsun-12V——————-.html

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *