Velika izbira melaminskih servisov v trgovini Camp-ing Orehek!

Melaminskim servisom smo na našem blogu posvetili že kar nekaj prispevkov. Prijetno smo presenečeni, da se vsako leto več ljudi odloča za nakup takšnih servisov, z uporabo le-teh pa so tudi zelo zadovoljni. V podjetju Camp-ing Orehek so svojo ponudbo melaminskih servisov še razširili in je sedaj možno izbirati med več kot 15 vzorci in večino imajo tudi redno na zalogi. Pripravili pa so tudi posebno akcijo, kjer lahko melaminski servis dobite za več kot 30% ugodneje. Smo pa za vas pripravili 3 predstavitve vzorcev in kvalitete saj se boste tako lažje odločili, kateri melaminski servis vam najbolj ustreza.

 

 

  • Melaminski servis “TULIP”
    Zelo ugodna cena in modni dizajn sta prednosti tega vzorca melaminskega servisa. Glede na ceno in kakovost (debelino melamina) ga priporočamo tistim, ki potujete s šotori in melaminskega servisa letno ne potrebujete več kot 14-20 dni. Vsekakor vreden nakupa za vse šotoriste.

 

  • Melaminski servis “STRIPES”
    Odličen, ugoden in vreden nakupa. Ta melaminski servis je izredno kakovosten in tudi eden izmed najbolj ugodnih. Podjetje Camp-ing.si ga prodaja po 30% znižani ceni! Primeren je za vse šotoriste, pavšaliste ter ostale kampiste, ki potrebujejo lahko in praktično nezlomljivo posodo.

 

  • Melaminski servis “PLANETS”
    Najbolj kakovosten melaminski servis za takšno ceno z dodanim antislip (nedrsečim) sistemom. Izkoristite ugodno ceno, saj je nizka cena posledica dejstva, da bodo prihodnje leto vzorec “PLANETS” nadgradili oziroma popolnoma spremenili. Melaminski servis priporočamo vsem, ki imajo radi kakovostne servise in ga tudi bolj pogosto uporabljajo. Primeren je tudi za na barko ali avtodom saj ima spodaj nedrsečo gumo, ki poskrbi, da servis ostane na mestu.

 

V tem prispevku smo vam predstavili samo nekaj servisov, ki so sedaj cenovno ugodni in so primerni za različne skupine kampistov. Seveda je na trgu še ogromno drugih vzorcev in kakovosti melaminskih servisov, tako da le pogumno v nakup in testiranje.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *