Kamp oprema, ki jo morate imeti, a to sploh ne veste!

Če ste v pričetku kampiranja vas gotovo zanima, katero kamp opremo poleg klinov, vrvic, napenjalcev, kamp mize, kamp stolov ter omare z kuhanje še potrebujete. V tem prispevku, vam bomo prikazali nekaj nujne kamp opreme, ki jo morda do sedaj še niste uporabljali, pa bi jo morali, saj vam bo olajšala življenje in podaljšala življensko dobo vaše kamp opreme:

Silikonski sprej za zadrge
Verjetno se sprašujete, zakaj se je silikonski sprej za zadrge znašel na tem seznamu opreme, ki jo morate imeti. Silikonski sprej za zadrge je cenovno ugodna in praktična rešitev s katero podaljšate življensko dobo zadrg. Zaradi vpliva morske soli, ki jo veter prinese na vaš predprostor in posledično tudi na zadrgo je potrebno uporabljati sprej, ki naredi zaščito pred temi vplivi.

Transportni voziček
Prenašanje vode v šotor ali predprostor je naporno, še posebej če ste velika družina ali druščina, ki porabljate ogromno pitne vode. Najbolj praktična in ugodna rešitev je nakup transportnega vozička za kampiranje.

Prevleka za rudo
Zopet ena izmed opreme, ki je cenovno izredno ugodna a hkrati obvezna za vse tiste, ki kampirate z prikolico. Prevleka oziroma prekrivalo za rudo je odlična zaščita pred zunanjimi vplivi skozi celotno sezono.

Prenosni WC
Kampiranje in uporaba toaletnih prostorov je velik problem za tiste, ki se s tem soočajo prvič ali imajo težave s prebavo. Mnoge parcele tudi v urejenih kampih so oddaljene od toalete in zato je neugodno če moramo sredi noči oditi na potrebo. Praktična in ugodna rešitev je prenosni wc, ki deluje na principu “vedra”.

Premaz za šive
Pronicanje vode v notranjost šotora ali predprostora je lahko zelo neprijetna izkušnja. Mnogokrat se lahko zgodi, da je vaše platno v izredno dobrem stanju pa voda vseeno pricurlja v notranjost. Največkrat se to zgodi zaradi slabih in nevarjenih šivov, ki počasi prepuščajo vodo, zato priporočam uporabo premaza za šive, ki naredi dodatno plast zaščite nad šivi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *