Praktični obešalniki za kampiste s kamp prikolico

Dodatna oprema za kampiranje je zelo popularna med mnogimi kampisti, še posebno tistimi, ki dopustujejo s kamp prikolicami, saj je kamp prikolica prostorna in omogoča, da se s seboj na kampiranje vzame veliko dodatne opreme. Med zanimivimi kosi dodatne opreme lahko omenimo tudi različne obešalnike za kamp prikolice ali takšne, ki se namestijo na palice predprostora. Kaj vam bolj ugaja, pa boste morda lahko ugotovili skozi prebiranje sledečih odstavkov, kjer vam bomo predstavili nekaj standardnih kamp obešalnikov.

  • Obešalnik JOKER je namenjen uporabi tako v predprostoru kot tudi v šotoru. Je enostaven za uporabo, ovalne oblike in vsebuje 24 klinčkov. Dimenzije: 45x34cm.
  • Obešalnik MARY XL je praktičen obešalnik namenjen za uporabo v kamp prikolicah ali avtodomih, saj se pritrdi na okna. Prihrani vam veliko prostora in je primeren tudi za domačo uporabo. Ogrodje obešalnika je narejeno iz barvanega jekla. Glede na svojo dimenzijo je ekvivalenten 3 meterski dolgi obešalni vrvi. Na voljo tudi v manjši verziji. Dimenzije: 81x55x22cm.
  • Obešalnik LAUN TREE je zložljivo stojalo za obešanje oblačil, narejen je iz aluminija in plastike. Je lahek in zelo enostaven za uporabo, z dodatkom se ga lahko namesti tudi na rudo prikolice, kjer je še bolj stabilen. Celotna dolžina vrvice je 14m+. Dimenzije: 130(x3) x V150cm.
  • Obešalnik ARIAL je enostaven obešalnik z osmimi kljukicami. Namenjen je fiksiranju na palice predprostora ali šotora, lahko pa se obesi na praktično katerokoli palico, saj ima za pritrditev trakove z sponkomi, ki so zelo prilagodljivi. Lahko se ga vstavi tudi v aluminijasti utor na prikolici, saj ima zadaj dodan še 6mm keder. Narejen je iz čvrstega 600D poliestra. Dimenzije: 60×9,5cm.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *