Nova generacija kamp omaric

Navdušenci kampiranja radi kupujete kvalitetno ter raznovrstno in ravno zaradi takšnih zadev se je podjetje Camp-ing odločilo, da svojim kupcem ponudi tudi internetno prodajo, ki bo pomagala predvsem ljudem iz bolj oddaljenih krajev ter tudi ostalim, ki si lahko ogledajo vso ponudbo za kampiranje. Velika večina izdelkov je izdelave priznane evropske znamke Brunner, ki redno skrbi za kvaliteto ter posodabljanje svojih izdelkov. Letošnje leto je Brunner ponudil novo generacijo kamp omaric, ki se ponašajo s svojo preprosto izdelave ter elegantnim izgledom in bodo zadovoljile še kako zahtevne navdušence nad kampiranjem. Predstavili vam bomo dve omarice nove generacije. Ostale pa si lahko ogledate v spletni trgovini Camp-ing.si

Omara Jum Box HST NG

Kamp omarica Jum Box HST NG je ena izmed najbolj prostornih omaric, ki je na voljo v ponudbi Camp-ing.si . Prostorna omarica pa se poleg velikosti lahko pohvali tudi z svojo cenovno ugodnostjo ter kvalitetno izdelavo prijetnega videza. Definitivno obvezen nakup za vse, ki potrebujete prostorno omarico.

Omara Jum Box LS NG

Majhna in elegantna kamp omarica.  Presenečeni boste nad uporabnostjo kamp omarice Jum Box LS NG, ki zavzame malo prostora ampak nudi dovolj prostora za shranjevanje posode oziroma drugih stvari, ki jih lahko brezskrbno shranjujete v omarico Jum Box LS NG. Cena je glede na kvaliteto ugodna in dostopna prav vsem kampistom.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *