Recenzija: Prostostoječa kuhinja Denver

V naši trgovini nudimo tudi izjemno uporaben samostoječi šotor Denver, ki smo ga poimenovali kar “Prostostoječa kuhinja Denver”, saj ga naše stranke največ uporabljajo kot prostor za kuhanje. V predprostoru ali šotoru, kjer je naš bivalni prostor ni ravno najboljše tudi kuhati, zato priporočamo uporabo prostostoječe kuhinje Denver, ki je na voljo v treh različnih velikostih (150x150cm, 200x150cm, 200x200cm). Prostostoječa kuhinja Denver ima sprednjo polkrožno zadrgo za vhod, tri okna z mrežo ter poklopcem iz pvc folije in kvalitetno PVC streho. Kovinska konstrukcija je dovolj močna in enostavna za montažo.

Nekaj idej, kako lahko uporabljate kabino Denver:

Kot kuhinjo
Kabino lahko postavite v bližino vašega predprostora/šotora in jo uporabljate kot prostor za kuhanje. Vanjo postavite kuhinjsko omarico ter štedilnik in naredite vašim najdražjim okusno kosilo. Zaradi treh velikih oknov je prezračevanje odlično, tako da naj vas para pri kuhanju ne skrbi.

Kot spalnico
Če sedaj kuhate kar v vašem predprostoru/šotoru lahko kabino Denver uporabite tudi kot spalnico. Na tla položite blazine za spanje in kabina je kot naročena za spanje. Okna imajo mrežo, tako da vas komarji ne bodo nikoli motili med spancem. Če imate na obisku prijatelje vam bo kabina Denver prišla zelo prav.

Kot skladišče
Mnogi imamo na kampiranju ogromno stvari in opreme, ki jo ne potrebujemo vsakodnevno. Kolesa, čoln, dodatna miza in podobne zadeve nam “ležijo” vse povsod po parceli. Kabino Denver lahko uporabite kot skladišče in vso to opremo spravite vanjo in vaša parcela bo zopet lepo urejena.

Kabina je na voljo v trgovini Camp-ing.si !

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *