Prvič na kampiranju – kompleksi in strahovi

Si želite pričeti kampirati? Prvič na kampiranje – sliši se grozno ampak v tem članku vam bom dokazal da temu ni tako. Verjetno ste že slišali veliko mitov in govoric o tem kako kampiranje ni dobro. Preberite članek in si ustvarite svoje mnenje!

Kampiranje je lahko preprosto in poceni. Večino oblačil, ki jih boste potrebovali verjetno že imate v svoji domači omari. Nekatero kamp opremo lahko naredimo že iz stvari, ki jih najdemo v okolici hiše ali jo preprostor kupimo na bolšjem sejmu ali v kakšni camping trgovini.ž

Mit številka #1 – nisem avanturist/ka
Se strinjam, da je kampiranje za ljudi, ki radi preživljajo čas v naravi ali vsaj zunaj hiše, ampak ni vam potrebno biti extremen avanturist, da boste uživali v njem. Naravno je, da smo ljudje radi v naravi, dihamo svež zrak in si ogledujemo lepote gozda. Z pravo opremo, kot je kvaliteten šotor, topla spalna vreča in nekaj dobre hrane se boste počutili kot v lastni hiši – samo da ste v naravi. Preizkusite, in povejte, kaj si mislite o tem!

Mit številka #2 – kampiranje je drago
Da, skoraj vse kar vas sedaj obdaja nekaj stane. Vsi še kako dobro vemo, da je denar sveta vladar. Toda kje lahko prenočite čez noč z štiričlansko družino za manj kot 40€? Enkrat, ko imate nakupljeno prav vso opremo o kateri govorim na spletni strani, je strošek prav majhen proti namestitvi v hotelu.

Mit številka #3 – prav nič nevem o kampiranju
Nimate pojma, kaj vzeti s seboj na kampiranje? Čakajte malo, zakaj pa potem berete ta članek? To je najbolj enostaven mit, ki ga je najlažje ovržti – preberite spletno stran, obiščite podjetja, ki se ukvarjajo z prodajo kamp opremo in verjemite znali vam bodo pomagati. Še posebej so prijazni in dobri svetovalci v podjetju Camp-ing Iztok Orehek!

Mit številka #4 – Kampiranje je dolgočasno. Kaj naj počnem z otroci?
Vaši otroci so verjetno zelo podobni vsem ostalim. Preveč časa presedijo pred televizorjem, računalniškimi igrami ali preprosto na spletu. Tako, da vsaj jaz mislim da je kampiranje idealno, da jim malo spremenimo življenje in jim predstavimo naravo. O lastnih otrocih vi veste največ, tako da pripravite kakšne igre, ki jih radi igrajo ali pa jih povprašajte kaj bi radi počeli. Na kampiranju je ogromno časa in prostora za športne igre in ostale zunanje aktivnosti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *