Nujno za kampiranje

Nič ni hujšega, kot misel, da ste prišli do destinacije, kjer boste počitnikovali in ugotovili, da ste nekaj nujnega pozabili doma. Predstavljamo vam nekaj napotkov, ki jih je dobro imeti v mislih med ali pred pakiranjem.

Ne pozabite osnovnega

Ne pozabite na najnujnejše! Če jih pozabite, se boste znašli v zares neprijetni situaciji. Ne pozabite na primer na zdravila, dodatne baterije, nahrbtnik, vrečke za smeti, hladilno torbo in toaletni papir.

Vzemite navigacijsko opremo

Navigacjska naprava, aplikacije na mobilnih telefonih, zemljevidi, kompas, vse to pripomore k temu, da boste varnejši in se ne boste izgubili ter boste tudi bolj sproščeni v neznanem okolju. Ne pozabite, da tehnologija ne deluje vedno in povsod, zato kakšen zemljevid in kompas lahko še kako prav prideta.

Spakirajte stvari za aktivnosti

Pomislite katere aktivnosti vse lahko opravljate, s čim vse se lahko ukvarjate in vzemite vse potrebno za izvedbo iger ali aktivnosti. To lahko vključuje sončna očala, pohodniške čevlje, kopalke seveda in še kaj.

Bodite pripravljeni na morebitno nesrečo

Nepredvidljive stvari se lahko zgodijo, zato spakirajte pribor za prvo pomoč, ustekleničeno vodo in nepokvarljivo hrano.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *