Predalniki, viseči žepki in ostala dodatna kamp oprema

Se tudi vam dogaja, da nimate kam pospraviti drobne stvari kot so mobitel, ključi, denarnica in podobno? Ali pa jih redno pospravljate v veliko omaro in s tem zavzemate prostor za druge stvari? Niste edini, ki se jim dogajajo takšne neprijetne situacije. Cenovna ugodna rešitev je nakup dodatne kamp opreme kot so predalniki, viseče omarice in viseči žepki. V tem prispevku bomo predstavili nekaj dodatne kamp opreme, ki vam bo v pomoč pri vašem bivanju v predprostoru ali šotoru.

Viseči žepki
V šotoru ni dovolj prostora za omarico a bi si vseeno želeli nekaj prostora za shranjevanje ključev, denarnice, vžigalnikov in podobne ‘drobnarije’? Priporočamo vam nakup visečih žepkov, ki so izdealni prav za shranjevanje majhnih stvari kot so mobilni telefoni, toaletni pripomočki, ključi ter podobni predmeti. Prav tako jih lahko uporabite kot kopalniško omarico, saj imajo nekateri viseči žepki vgrajena tudi ogledala.

Viseče omarice
Potrebujete preprosto kopalniško omarico za shranjevanje šampona, mila, sušilnika za lase in podobnih predmetov? Preverite, če vam ustrezajo viseče omarice, ki so narejene prav za takšne potrebe. Viseče omarice imenovane tudi šotorski organizator pa niso uporabne samo za kopalnice ampak tudi za shranjevanje oblek, čevljev ter drugih stvari!

Predalniki
Poleg visečih omaric vam priporočamo predvsem za shranjevanje čevljev tudi tako imenovane predalnike, ki se večkrat enačijo z visečimi omaricami.

Bivanje bo s pomočjo dodatne kamp opreme veliko bolj udobno.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *