Osvetljava v predprostoru in šotoru!

Tudi vas motijo slabo osvetljeni predprostori? Vas skrbi, da bi klasična svetilka zaradi oddajanja toplote lahko povzročila požar v vašem predprostoru ali šotoru? Verjamem, da se mnogo ljudi, predvsem tistih, ki prvič kampirate sprašujete zgoraj zastavljena vprašanja. Vaš strah je upravičen, saj previdnost ni nikoli odveč. V tem članku vam bomo v nekaj alinejah predstavili odlične svetilke, ki so primerne za uporabo v šotoru ali predprostoru. Omenjene svetilke so na voljo v trgovini Camp-ing Orehek.

Svetilka Ombrella
So vam všeč mornarske barve? Potem je svetilka Ombrella kot nalašč za vas, narejena je v obliki dežnika in v belo-modri barvi, ki velja za mornarsko barvo. Cenovno ugodna in dostopna svetilka vas bo navdušila z enostavnim sistemom zapiranja, s katerim boste prihranili nekaj prostora pri shranjevanju.

Svetilka Up&Down
Bi si želeli eno svetilko za več načinov uporabe? Želite tako namizno kot tudi visečo svetilko? Priporočamo cenovno ugodno in odlično svetilko Up&Down, omogoča uporabo v viseči ali stoječi poziciji. Zelo močna in ekonomična pri porabi. Deluje na baterije.

Svetilka Ambel
Niste zadovoljni z osvetljavo v predprostoru, kljub nakupu svetilke za kampiranje? Priporočamo nakup vrhunske svetilke za uporabo v predprostoru imenovane AMBEL. LED svetilka Ambel je izvrstna zaradi svoje močne svetilnosti in možnosti priklopa na 12V ali 220V. Poleg vsega se svetilka ne ogreje!

Svetilka Pull&Light
Klasična svetilka, ki se lahko vklopi na pritisk na svetilko ali z visečo vrvico. Svetilko priporočamo predvsem tistim, ki si želijo visečo svetilko, ki se jo lahko enostavno namesti na palico predprostora.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *