Omarica za kuhanje CHUCK BOX BASKET

Uporabljate omaro za kuhanje? Je vaša omara že dotrajana in potrebna zamenjave? V enem izmed prejšnih prispevkov smo vam predstavili brunnerjevo omaro za kuhanje Jum Box CTW NG, sedaj pa si lahko ogledate tudi podobno predstavitev za omarico Chuck Box Basket. Torej, kakšne prednosti ima omarica za kuhanje Chuck Box Basket?

Prostornost
Uporabljate visoke lonce za kuhanje? Prostornost predalov pri kamp omaricah je zelo pomembna, saj nekatere omarice ne predvidijo, da nekateri uporabljamo za kuhanje tudi malo bolj visoke lonce in posode, zato je prostornost pri omarici zelo pomembna.

Dodatni koš
Omarica za kuhanje Chuck Box Basket je nadgrajeni model dobro prodajane omarice Chuck Box. Prednost Chuck Box Basket je ravno v dodatnem košu, ki nam lahko služi kot koš za smeti ali kot shranjevalna vreča za živila (Npr. testenine, kosmiči…ipd.)

Stabilnost
Če vam je pomembna stabilnost omarice za kuhanje potem je Chuck Box Basket idealna za vas. Njena stabilna jeklena konstrukcija omogoča, da bo kuhanje na delovni površini prijetno in brez strahu, da bi se omarica lahko “sesedla”.

Priložena zaščita proti vetru
Izjemno pomembna funkcionalnost je tudi priložen vetrobran, ki odlično zaščiti ogenj vašega štedilnika/gorilnika, tako da nikoli ne boste v skrbeh, da bi vam ogenj ugasnil.

Poleg vseh naštetih prednosti omarice, pa je njena glavna prednost hitra montaža in kompaktna velikost nesestavljene omarice.

Omarico si lahko ogledate in kupite v trgovini Camp-ing Orehek – www.camp-ing.si!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *