Odlično urejeni in veliki kampi na Slovenskem

Imate radi urejene in velike kampe? Vam je všeč, da poleg vaše parcele kampira še veliko število ljudi? Ljudje, ki se odpravljajo na dopust z kamp prikolico ali šotorov imajo različne okuse glede velikosti kampov ter njihove urejenosti. Nekateri imate rajši bolj “robinzonsko” kampiranje, drugi urejene toda mirnejše kamp prostore, spet drugi se rajši odpravijo v kampe, kjer je veliko ljudi in se vsak večer kaj dogaja. V tem prispevku vam bomo opisali nekaj največjih in bolj urejenih kampov v naši preljubi Sloveniji. Seveda ne pozabite na nakup primerne kamp opreme!

Kamp Lucija
Želite dopust preživeti v kampu na slovenski obali? Kamp Lucija se nahaja v Portorožu, sprejme do 1000 gostov ter se razprostrira na 6 hektarjih. V kampu je poleg urejenih sanitarij in parcel tudi trgovina, picerija ter družaben prostor za otroke in mladino. Za vse športne navdušence je tudi poskrbljeno, v okolici so namreč na voljo igrišča za tenis, mini golf, odbojko, košarko, rokomet, nogomet, balinišče in kegljišče.

Kamp Strunjan
Vam je všeč slovenska obala in strunjanski zaliv? Preživite poletje v kampu Strunjan, ki sprejme do 500 gostov in se razprostrira na 15 hektarjih. V kampu je poskrbljeno za urejene sanitarije, urejene parcele ter brezplačen dostop do interneta. V sami okolici pa se nahajajo tudi športna igrišča in številne možnosti za sprehod in kolesarjenje.

Kamp Adria
Ste pristaš velikih kampov? Imate radi slovensko obalo? Priporočamo vam obisk kampa Adria, ki se nahaja v Ankaranu, sprejme lahko do 1200 gostov in se razprostrira na 7 hektarjih površine. V samem kampu se nahaja trgovina, urejene sanitarije, restavracija, otroško igrišče in tudi brezplačen dostop do interneta.

Kamp Šobec
Vam dopust ob morju ne ugaja? Si želite kampirati v bližini Julijskih Alp ter ob majhnem jezeru? Potem je odhod na kampiranje v kamp Šobec pravilna odločitev. Kamp Šobec se nahaja 3 km od avtoceste Jesenice – Ljubljana in se razteza v lepem borovem gozdu ter ob majhnem jezeru. Sprejme do 1200 gostov in se razteza na 15 hektarjih. Kamp nudi urejen in ogrevane sanitarije, športna igrišča, trgovino, restavracijo in brezplačen dostop do interneta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *