Dodatne palice za predprostore!

Imate težave z zastajanjem vode na predprostoru? Že imate dodatne napenjalne palice ampak so nekatere prekratke? Želite zasilno podaljšati predprostor s cerado, pa nimate primerne palice? V tem članku vam bomo odgovorili prav ta na vsa takšna vprašanja, ki se tičejo dodatnih palic za predprostore. Glede osnovnih palic baldahina smo že pisali, sedaj pa so na vrsti dodatne palice, ki nam olajšajo postavljanje predšotora in dodatno napnejo, utrdijo predprostor. Naj vam predstavimo nekaj dodatnih palic:

Pokončna palica s špico
Si želite zasilno podaljšati predprostor kar s cerado? Ste izdelali dodatno platno za senco pred baldahinom in iščete palice, ki bi vam omogočile postavitev tega platna? Potem si oglejte pokončno palico s špico, ki jo imajo v trgovini Camp-ing Orehek. Pokončna palica s špico se uporablja za več različnih namenov, najboljša lastnost te palice je predvsem to, da je nastavljiva po višini. Palica ima na enem koncu plastičen pokrovček za lažjo postavitev na površino, ter na drugi strani špico, ki je idealna za marsikateri namen.

Vmesna palica
Že imate veliko napenjalnih palic, toda so vam vse prekratke? Da, tudi to se dogaja, namreč veliko ljudi ne izmeri pravilno kakšno napenjalno palico potrebujejo in nato se velikokrat zgodi, da so prekratke in hkrati na prvi pogled tudi neuporabne. Če imate tak problem, vam priporočamo nakup vmesne palice, ki bo dodaten člen palice in bo s tem podaljšala palico na vašo potrebno dolžino.

Sploščena palica
Imate težave z zastajanjem vode na predprostoru? Niste edini, zastajanje vode na predprostoru je tipičen problem ljudi, ki ob nakupu baldahina niso bili pozorni na dodatno ponudbo palic, ki jih trgovci ponavadi sami ponudijo. Sploščena palica vam bo omogočila dodatno napetost strehe predprostora in s tem preprečila zastajanje vode na predprostoru.

Ukrivljena napenjalna palica
Palica je zelo podobna sploščeni palici, s tem da ima fiksno in trdnejšo ukrivino. Enako kot sploščena, tudi ta palica prepreči zastajanje vode na predprostoru.

Vse omenjene palice lahko vidite v razstavnem salonu in tudi nakupite v trgovini Camp-ing Orehek.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *