Nasveti za nakup kamp mize!

Ste pred nakupom kamp mize in nimate ideje kakšno kupiti? Na tržišču obstaja vrsto različnih modelov mize za kampiranje, ki se razlikujejo po obliki, barvi, dimenzijah ter raznih dodatkih. V tem prispevku vam bomo predstavili nekaj nasvetov, ki bodo olajšali nakup mize za kampiranje.
Pred nakupom je potrebno dobro premisliti, kakšno mizo potrebujemo in predvsem kje ter zakaj jo bomo uporabljali.

Preverite prostor
Boste mizo postavili na neravno površino? Preverite prostor, kjer boste vašo mizo uporabljali, obstajajo namreč različne kamp mize in nekatere imajo nastavljive noge, druge ne. Če boste mizo uporabljali na neravnem področju vam priporočamo nakup mize z nastavljivimi nogami, tako boste lažje mizo prilagodili površini.

Število oseb
Ste velika družina? Vas prijatelji velikokrat obiščejo na kampiranju? Potem razmislite o nakupu mize, ki je dovolj velika, namreč nikomur ne ugaja majhna miza, kjer se je potrebno stisniti in prerivati za svoj prostor. Če je vaša družina majhna ter se s prijatelji dobivate drugod, potem vam bo zadoščala že miza za 2 oziroma 4 osebe.

Širina in dolžina mize
Premislite, kam boste bodočo kamp mizo postavili in ta prostor ki je mizi namenjen tudi premerite, da dobite občutek kakšne dimenzije mize iščete.

Stabilnost ter uporabnost
Kot smo že v tem prispevku večkrat omenili obstaja veliko različnih kamp miz za različne potrebe in največja razlika je gotovo stabilnost in s tem tudi uporabnost miz. Če boste kamp mizo uporabljali redno potem priporočamo nakup mize, ki je izredno stabilna pa čeprav morda njena velikost pakiranja ni majhna. V primeru da z avtodomom redno potujete, vam svetujemo nakup mize, ki se zloži na majhno velikost in je enostavna za montažo.

Odpornost na vodo
Če vam finance omogočajo nakup dobre mize, preverite če je miza iz vodoodbijajočega ali morda vodoodpornega materiala. Takšne mize stanejo več denarja ampak so zelo priročne, če vašo mizo redno ne pospravljate v notranjost.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *