Kakšen tepih izbrati za v predprostor?

V trgovini Camp-ing Orehek imajo na voljo dva različna tipa tepihov in tudi nekaj različnih barv. Kvalitetnejši in tudi bolj primeren za zunanjo uporabo je tepih KINETIC, ki mu po domače pravimo tudi pletenjača je na voljo v sivi in modri barvi ter v različnih dimenzijah. Cene takšnega tepiha se gibljejo od 57,00€ pa vse do 120,00€, odvisno je predvsem od dolžine ter širine tepiha.

Drug tip tepiha oziroma preproge za v predprostore je imenovan YUROP. Yurop je za razliko od Kinetica cenejši in hkrati tudi popolnoma drugačne izdelave in strukture. Tepih Yurop ali po domače tudi gumiran tepih je izdelan iz 100% PVC (Polyvinylchlorida) in je primeren za v notranjost vašega predprostora. Cene tepiha Yurop se gibljejo od 55,90€ pa vse do 109,90€, spet je vse odvisno od dolžine in širine željenega tepiha.

Kakšen tepih izbrati je odvisno od vaših želja in namena uporabe, toda za lažjo predstavo smo vam napisali nekaj nasvetov, ki bodo pomagali pri izbiri.

  • Yurop je boljši na otip
    Gumirana preproga Yurop je na otip veliko boljša od preproge Kinetic in jo zato priporočamo za uporabo v notranjosti šotora/predprostora, kjer lahko potem hodite tudi bosi.
  • Kinetic je trpežnejši
    Če si želite preproge da jo boste imeli dalj časa, potem priporočamo uporabo tepiha Kinetic, ki je narejen iz bolj odpornega in trajnešega materiala.
  • Izbira je vaša
    Katera preproga vam najbolj odgovarja je težko ugotoviti samo iz teh nasvetov, zato je najboljše, da se oglasite v naši trgovini, kjer si boste lahko v živo ogledali in pretipali obe preprogi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *