Baldahini ali predprostori

Kmalu se bo pričela sezona kampiranja in potrebno je razmišljati o nakupu novega predprostora oziroma baldahina. Večinoma se ljudje, ki imajo prikolice ter baldahine odločajo za kvalitetnejše predprostore, ki so narejeni iz kakovostnih platen ter zdržijo dalj časa kot cenovno ugodnejši baldahini. Torej kje kupiti kvaliteten baldahin po ugodni ceni?

V Sloveniji je kar nekaj podjetij, ki se ukvarjajo z prodajo predprostorov, toda le malo je takšnih, ki sami izdelujejo kvalitetne baldahine. Prednost, podjetij, ki sama izdelujejo svoje kvalitetne baldahine je predvsem ta, da poznajo svoje izdelke do potankosti in lahko zelo veliko svetujejo glede uporabe ali postavitve baldahinov.

Podjetje Camp-ing Iztok Orehek se nahaja v Domžalah blizu glavne ceste Ljubljana – Maribor in že preko 20 let izdeluje svoje lastne baldahine oziroma predprostore. V svojem razstavnem salonu imajo veliko izdelkov ter dodelave predstavljene, tako da si vsak lahko v živo ogleda kako izgleda senčnik ali dodatna kabina pri predprostoru. V svoji kamping trgovini, ki so jo letos odprli tudi za spletno prodajo imajo predvsem izdelke znamke Brunner, ki po vsej Evropi slovijo po svoji kvaliteti.

Kje se nahaja podjetje Camp-ing.si Iztok Orehek?
Prikaži zemljevid

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *