Zavese za predprostor

Si ne želite, da bi mimoidoči videli kako imate urejeno v predprostoru? Toda, ne želite imeti zaprta vrata predprostora, saj se nenehno gibljete v in izven njega? Rešitev za vaše probleme so zavese za predprostor, ki ne bodo omogočile pogleda v notranjost in vas hkrati ne bodo motile pri vhodu v in izven predprostora. Takšne zavese vas bodo ščitile tudi pred vhodom insektov v sam predprostor. Prednosti zaves za predprostor smo našteli v sledečih točkah.

Ne bodite na očeh mimoidočih
Ljudje imamo radi privatnost, tako doma kot tudi na kampiranju. Veliki večini ljudi ni v interesu, da lahko mimoidoči “gledajo” kako urejeno imate notranjost predprostora. Nekateri rešijo to tako, da vrata nenehno zapirajo in odpirajo, toda to ni rešitev saj se predprostor ne zrači in vedno znova morate odpirati ter zapirati vrata predprostora. Zavese za predprostor Acapulco poskrbijo prav za te težave.

Preprečijo vstop insektom
Imate nenehno odprta vrata? Je insektov v predprostoru je vsakodnevno več? Zavese za predprostor omejijo oziroma preprečijo vstop insektom, kljub temu pa imate vi še vedno prost prehod.

Popestrijo izgled predprostora
Standardni predprostori so počasi postali že dolgočasni. Zavese za predprostor Acapulco so na voljo v trgovini Camp-ing.si v različnih barvah in bodo popestrile vsak predprostor, novejše pa tudi starejše že rahlo dotrajane predprostore.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *