Uživajte na plaži – kamp oprema za na plažo

V vašem kampu ali okolici ni veliko sence na plažah? Si radi na plaži privoščite hladno pijačo?
Potem je ta članek kot nalašč za vas, saj bomo v njem predstavili nekaj kamp opreme, ki je primerna za uporabo na plaži. Veliko opreme, ki bomo predstavili se lahko uporablja tudi drugje, kot je naprimer na vaši parceli v kampu ali kako drugače. Predstavili vam bomo dva šotora za plažo, praktično cerado in mizo ter tudi hladilno torbo v kateri boste lahko hranili pijačo, ki bo ostala hladna tudi nekaj ur.

Šotor za plažo Little Pagoda
Vas skrbi, da bodo otroci dobili sončne opekline, kljub temu da ste jih zaščitili s sončno kremo? Priporočamo nakup šotora za plažo Little Pagoda, ki je idealna zaščita pred sonce za vas in vaše otroke, ki se bodo v tem prostornem a hkrati majhen šotoru lahko zabavali in igrali brez skrbi glede močnih sončnih žarkov.

Šotor za plažo Shebrell
Ste tudi vi ljubitelji sence na plažah, a vam hkrati tipični senčniki ne ustrezajo? Potem si oglejte senčnik oziroma šotor za plažo Shrebell, ki zagotavlja primerno zaščito pred soncem, je cenovno ugoden in zaradi svoje “odprtosti” omogoča dobro prezračitev ter s tem prijetno hladitev v primeru rahlega vetriča.

Cerada Suntarp
Močna in čvrsta zaščita pred soncem na inovativen način. Zaščito pred soncem lahko uporabljate na več različnih načinov. Takšna cerada je primerna predvsem za divje plaže.

Miza BETA
Se vam na plaži velikokrat polije pijača? Nimate ravne podlage, da bi pojedli svoj kos pice? Predstavljamo vam inovativno zasnovano mizo BETA, ki je narejena prav za uporabo na plaži. Enostavna montaža z palico, ki jo zasadite v mivko, pesek na plaži. Posebna prednost mize je tudi zelo kompaktna velikost, ko jo zložite!

Hladilna torba Subzero Bag 38
Da boste v vročih poletnih dnevih prijetno ohlajeni poskrbi hladna osvežilna pijača. Priporočamo vam uporabo mehke hladilne torbe Subzero Bag 38, ki je zelo prostorna in cenovno ugodna.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *