Osnovne palice predprostorov

Ste zmedeni, kakšno dodatno palico za vaš predprostor potrebujete? Se vam je zlomila palica in jo želite zamenjati a nimate pojma kako se palica imenuje? Potem bo ta članek idealen za vas, saj bomo na kratko opisali palice za predprostore in prikazali kako se uporabljajo. Palice predprostora kot tudi dodatne palice za večjo stabilizacijo so zelo pomemben člen pri kupovanju novega ali rabljenega predprostora, zato pazljivo preberite članek in izluščite za vas najpomembnejše informacije. Na trgu obstaja palice iz različnih materialov, najbolj uporabljene so železne palice ter aluminijaste. Predstavili vam bomo železne palice.

Pokončna palica orkan
Verjetno vsem najbolj poznana palice je pokončna palica, ki ji pogosto dodajamo še besedico orkan, zato da se lažje razlikuje od pokončne palice s špico. Pokončna palica orkan se uporablja kot že samo ime pove v pokončni poziciji in deluje kot vertikalna podporna palica. Na vrhu ima palica prižemko, s katero se pritrdi na drugo palico, na drugem koncu se nahaja plastičen pokrovček, ki omogoča lažjo postavitev same palice.

Strešna palica
Strešne palice so palice, ki se uporabljajo kot povezava z prikolico. Palice se povežejo s prikolico s pomočjo kljuke ter adria ploščice, ki jo namestimo na prikolico. Strešne palice omogočajo da je streha napeta in ogrodje povezano z kamp prikolico. Palica ima na enem koncu kljuko, na drugem pa prižemko, s katero se pritrdi na drugo palico.

Napenjalna palica
Se vam na predprostoru nabira voda? Imate velik predprostor in želite dodatno ojačati ogrodje baldahina? Veliko ljudi se srečuje s takimi težavami in idejami. Priporočamo vam nakup napenjalnih palic, ki so namenjene dodatni povezavi palic med seboj in hkrati ojačajo ogrodje. S napenjalnimi palicami lahko preprečimo nabiranje vode na predprostoru ali senčniku. Obstaja več vrst napenjalnih palic, ki so v večini primerov teleskopske in se jih lahko nastavlja po dolžini. Palice imajo na obeh straneh prižemke, da se pritrdijo na druge palice.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *