Nakup prostostoječe kuhinje

Prostostoječe kuhinje imenovane tudi kuhinjski šotori sodijo v skupino funkcionalnih šotorov, saj je njihova uporaba odvisna od posameznika. Nekateri uporabljajo te funkcionalne šotore kot prostostoječe kuhinje, nekateri za skladiščenje, spet drugi za spalnico. Za vas smo pripravili nekaj kratkih nasvetov pri nakupu prostostoječe kuhinje:

  • Preverite kakšno dimenzijo potrebujete
    Prostostoječe kuhinje so različne velikosti, zato pred nakupom preverite kakšno dimenzijo šotora potrebujete oziroma želite. Najbolj pogoste velikosti kuhinjskih šotorov so 200x200cm, 150x150cm in 200x150cm. V naši ponudbi pa so tudi druge dimenzije, ki vam bodo morda bolj odgovarjale.
  • Koliko svetlobe potrebujete?
    Po razmisleku kakšno velikost potrebujete se vprašajte še koliko svetlobe potrebujete v notranjosti. Različni modeli kuhinjskih šotorov se v prvi vrsti razlikujejo po številu oken, ki jih imajo “všite”. Če boste šotor uporabljali kot spalnico potem vam priporočamo nakup prostostoječe kuhinje, ki ima samo eno okno, ali kuhinjo, kjer se okna lahko popolnoma zatemnijo.
  • Boste funkcionalni šotor uporabljali čez sezono ali samo kratek čas?
    Po vsem premisleku glede velikosti in števila oken prostostoječe kuhinje se je potrebno odločiti še iz kakšnega materiala naj bi bila. Vprašajte se kolikokrat na leto boste šotor uporabljali? Bo postavljen celotno sezono ali samo nekaj dni ali tednov? Za vse tiste, ki imate kuhinjo postavljeno skozi celotno leto priporočamo nakup prostostoječe kuhinje, ki ima streho iz PVC materiala ter platno iz močnega airtex materiala. Tisti, ki imate postavljeno samo med sezono je dovolj močen že polyester. Tisti, ki pa boste uporabljali kuhinjo samo par dni, tednov na leto pa je dovolj že kuhinja iz Nylon materiala

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *