Alternative spanja na trdih tleh

Spanje na trdi podlagi ni dobro za vaš nočni počitek, predvsem ker vas spanje na trdi podlagi še bolj utrudi. Zato lahko uporabljate spalne blazine, ki ublažijo spanje in ga naredijo udobnega, toda problem se pojavi, če se v spanju obračate in se spet znajdete na trdi podlagi.

Drug način, kako lahko ublažite spanje na trdih tleh so blazine, ki so namenjene telovadnicam ter fitnesom, ki pokrijejo velik del površine in so veliko udobnejše od trde podlage. Predlagamo kombinacijo blazin, ki so namenjene telovadnicam ter spalnih blazin. Mnogo ljubiteljev kampiranja se sicer poslužuje raznih napihljivih blazin ali ležalnikov. Na trgu so na voljo samonapihljive termo podloge z anti slip polyestrsko prevleko, ki se zvijejo in zavzamejo malo prostora pri transportu. Jedro blazine je iz trde pene in spanje je dokaj udobno.

Seveda na kampiranju ne pričakujte udobnega spanca, saj še vedno je domača postelja najboljša rešitev za udoben in dober spanec. Kako pa vi rešujete problem slabega in neudobnega spanca na kampiranju?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *