5 odličnih dodatkov za kampiranje!

S pomočjo interneta in naših izkušenj smo sestavili listo petih odličnih dodatkov za kampiranje, brez katerih se ne odpravimo več kampirat v “naravo”.

Nekateri ljudje radi odidejo na kampiranje, da okusijo vse lepote narave in izkusijo življenje naših prednikov, spet drugi rajši preživljajo prosti čas in dopust v lastni sobi ali v dnevni sobi pred televizorjem. Torej brez katerih dodatkov je težko oditi na kampiranje?

Zložljivo vedro
Na kampiranju je vedno problem z prostorom, saj nam ga primankuje. Vse več je kamp opreme, ki je narejena po sistemu, da se zloži na kar se da majhno velikost in prav tako smo odkrili tudi zložljivo vedro, ki je kvalitetno a hkrati zavzame izredno malo prostora.

Solarni tuš
Verjetno najslabša stvar glede kampiranja v naravi je osebna higiena in pri tem mislim predvsem na redno tuširanje, saj ni prijeten občutek se zbuditi v prelepo sončno jutro z mastnimi lasmi ali neprijetnim vonjem zaradi neumivanja. Solarni tuš bo poskrbel za te težave, je izredno priročen, majhen in voda je topla v primeru sonca. Definitivno obvezna kamp oprema za kampiranje v naravi!

“The Shit Box” škatla
Verjetno ta izdelek ne potrebuje preveč opisa. “The shit box” je škatla, ki jo lahko uporabite kadar morate opraviti veliko potrebo kar v naravi.

Vetrobran “WindStopper”
Imate tudi vi težavo z vetrom pri kuhanju na odprtem ognju? Zaradi takšnih razlogov smo tudi mi pričeli uporabljati zložljiv vetrobran “WindStopper”, zavzame malo prostora ampak poskrbi, da veter ni težava za ogenj.

Prenosni in zložljiv žar “Alamo”
Žar je vedno dobrodošel na kampiranju, toda zopet zaradi pomanjkanja prostora in nedostopnost plinske jeklenke ni ravno najlažja oprema za šotorjenje v naravi. Iz teh razlogov je uporaba prenosnega in zložljivega žara izredno dobrodošla. Zavzame izredno malo prostora a je hkrati zelo praktičen in primeren za uporabo v nekaj sekundah!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *