Ste prepričani, da ste pripravljeni na kampiranje?

Torej odločili ste se za kampiranje, toda niste prepričani če dejansko ste pripravljeni na takšne aktivnosti? Mnogo ljudi se je že večkrat odločilo za kampiranje ampak je kmalu opustilo takšen način sproščanja in zabave. Mnogi pa so svojo strast nad kampiranjem odkrili prav pomotoma in se na svoje prvo kampiranje niso niti pripravili.

Preden pričnete z kampiranjem si vsekakor naredite nek pregled stvari in hrane, ki jih boste vzeli s seboj. Preglejte in preučite nasvete za kampiranje, ki vam jih ponujamo mi ali kakšna druga spletna stran, da si boste lahko predstavljali, kaj vse boste na kampiranju rabili in kuhali. V tem članku smo vam pripravili nekaj tipičnih vprašanj in odgovorov glede kampiranja.

  • Kako poskrbeti za insekte na kampiranju?

    Insekti so lahko zelo naporna bitja, ki mnogim odvrnejo idejo o kampiranju, vendar če poskrbite za čistočo potem ne boste imeli preveč težav z insekti. Problem predstavljajo predvsem komarji in drugi leteči insekti, toda z mrežami proti komarjem ter ostalimi sredstvi lahko odpravite tudi te težave.

  • Zakaj je zjutraj vse mokro?
    Ni deževalo a vseeno je na šotorju in v okolici mokro oziroma vlažno. To je predvsem zaradi vremenskega vpliva, ki naredi jutranjo roso. Zvečer poskrbite da boste pospravili vsa svoja oblačila v šotor, da ne boste imeli zjutraj problem z mokrimi oziroma vlažnimi oblačili.

  • Zakaj ni pametno kampirati blizu urejenih sanitarij?

    To je pogosta napaka začetnikov kampiranja saj mnogo kamperjev šotor postavi zraven sanitarij. Sanitarije so namreč pogosto obiskane in okolica njih vsekakor ni najbolj miren kraj za spanje oziroma kampiranje.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da je odhod v hotel ali apartma veliko boljša izbira ne prezrite dejstva, da spomine in dogodke, ki se zgodijo na kampiranju ne boste pozabili nikoli.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *