3 kamp omarice za kuhanje, ki vas bodo navdušile!

Kampiranje se je s prihodom novih izdelkov ter inovacij precej spremenilo, saj poleg šotora potrebujemo vse več dodatnih stvari, ki nam kampiranje olajšajo in bolj približajo drugim nastanitvam, ki so na voljo bo morju ali v bližini gora. V tem članku vam bomo predstavili 3 kamp omarice za kuhanje, ki so po našem mnenju odlične in se med seboj razlikujejo v  postavitvi, velikosti in stabilnosti.

 

Omarica za kuhanje MERCURY CTW se ponaša z ogromno prostora za uporabne kuhinjske dodatke ter s praktičnim pomivalnim koritom, ki se lahko prekrije z delovnim pultom, kadar ga ne potrebujemo. Omarica je narejena iz čvrste aluminijaste strukture, delovni pult, ki deluje na rolo pa je narejen iz barvanega aluminija. Platno je 100% poliester. Omarica Mercury CTW je v kompletu z vetrobranom ter ima možnost nastavljanja nog po višini, vendar le nekaj cm.

Dimenzije omarice: 122x47x84cm(V)

http://www.camp-ing.si/products/Omara-za-kuhanje-Merkury-CTW.html

 

Omarica za kuhanje DRIVE IN predstavlja komplet za pripravo in shranjevanje hrane in je zato idealna za vse šotoriste in tudi pavšaliste s kamp prikolicami. Omarica se ponaša s številnimi uporabnimi funkcijami:

  • Pomivalno korito, ki se lahko po potrebi odstrani,
  • kovinskimi policami,
  • dodatnimi kljukicami za obešanje,
  • jeklenimi nogami, ki so nastavljive po višini,
  • enostavno za shranjevanje, saj se zapre v kovček.

Dimenzije omarice: 100x50x78cm(V)

http://www.camp-ing.si/products/Omarica-za-kuhanje-DRIVE-IN.html

 

Omarica za kuhanje TALSIMAN je stabilna kuhinjska omarica s platnom iz visoko kakovostnega poliestra in čvrstega jeklenega okvirja. Praktična delovna površina je prav tako narejena iz jekla. Enostavna za montažo. Omarica za kuhanje TALISMAN je primerna predvsem za šotoriste saj zavzame malo prostora in je enostavna za prevažanje. Vetrobran je del omarice, ki se ga lahko po potrebi odstrani.

Dimenzije omarice: 68x39x80cm(V)

http://www.camp-ing.si/products/Omara-za-kuhanje-Talisman.html

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *